Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2012 23:28 - Изгубено лудогорско гонче, отговаря на името алексалексалекс, моля който го намери...
Автор: hopfen Категория: Забавление   
Прочетен: 11253 Коментари: 42 Гласове:
23

Последна промяна: 28.12.2012 23:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Изгубено лудогорско гонче, отговаря на името алексалексалекс, моля който го намери да си го задържи срещу възнаграждение!
Отличителни белези:
Средно на ръст, окраска на козината е в тъмно синьо и черно, преобладава черния цвят.
Уши клепнали, като лявото е отхапано на половина, от служебна  немска овчарка(милиционерска, да не се разбира полицейска) оттогава изпитва страхова невроза от всичко свързано с милицията, особено потници в червен цвят. Въпреки, че е отгледано от ловната дружинка на "Здравите и сплотени леви сили" изпитва силна неприязън към тях. При надушването на такива, лаят му завършва винаги с бау, бау, кхмеррр, кхмеррр.
Притежава великолепни физически качества, съчетани с отлично обоняние и нагаждане към обстановката, пъргавина при търсене и проследяване на дивеча, неизчерпаема енергия и издръжливост.
Основното му обучение е свързано с гонитбата на:
емигранти, амбери, читалищни дейци, кхмери, и др.
При уплаха, скимти с:
малиии, малиии, цървуллл, цървуллл.
Предполага се, че е малтретирано в ранно детство от хора обути в цървули.
В скоро време, лаят му се е видоизменил в следните звуци: трак, трак, траккк, което ни навежда на мисълта ще  последно се е подвизавало в района на товарна гара.
Живущите в района  също се са забелязали страстта му към потниците по просторите за пране, не е останал нито един недораздран потник на жепеец. Тази негова страст може да бъде използвана успешно за неговото примамване.
Друга отличителна черта е в случай на радост, вие дълго и продължително с: милооо, милооо, милооо.
Дано някой се смили над него и го прибере,  комитетът за защита на лудогорските гончета ще обезпечи новият му стопанин със застрахователна полица "Живот" до живот.

Препоръчва се двойна синджирна "застраховка" за кучетата от този вид:

image

Ловджийска лакърдия по въпроса:

Млад ловджия си купува лудогорско гонче, изкарва го за първи път на лов, гърми с пушката, и кучето побягва с бясна скорост към селото и се прибира.
Така няколко ловни излета, все едно и също, накрая се допитва до стари ловджии какво да прави.
Каза ли му да води кучето по свадби за около месец, два,  и да го затваря в тъпана.
След два месеца излиза на лов с кучето гърми, и какво да види, гончето застава на два крака пляска с предните лапи, върти се в кръг и играе кючек та се къса.





Гласувай:
27



1. анонимен - :)))))))))))))))))
29.12.2012 11:19
:)))))))))))))))))))))))
цитирай
2. hopfen - Да колежке,
29.12.2012 17:18
angpiskova написа:
:)))))))))))))))))))))))

смешник е това гонче, самовлюбено и възгордяно до краен предел. Всеки втори, лай(разбирай постинг) е против някого в блога.
За тези, за които смехът е здраве:
Наздраве!
цитирай
3. hopfen - Колега, коментарът ти беше
29.12.2012 17:33
точно в десятката, не знам защо го изтри...може би се страхуваш от гончето да не те подгони, споко "Куче което лае не хапе" - то само трупа "авторитет" на чужд гръб. А това че гончето е излаяло, че е съвършено като пирамида, моля пусни ми го на лични този негов коментар, да я видя тази "пирамида" да не е като онази в Дашур:)
За тези блогери, които не са чак толкова съвършени, като пирамиди:
Наздраве!
цитирай
4. sparotok - !
29.12.2012 18:13
Много харесвам поговорката - Кучетата си лаят, кервана си върви...

От един несъвършен блогър (който знае, че е такъв и си го признава) - Наздраве!!!

Дано обичаш Каменица:)
цитирай
5. saportok - Няма клонинг, който да не обича бира ...
29.12.2012 19:18
Няма клонинг,който да не обича бира поне колкото оригинала си!
цитирай
6. анонимен - Откакто го помня този,
29.12.2012 20:14
винаги трупа популярност на чужд гръб. На свой явно не може:)
цитирай
7. rustam - Много по-забавна
29.12.2012 20:23
от твоето гонче е една Мисирка, отговаряща на името angpiskova.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ПП Обещавам да не си трия коментара!!!!?!!?
цитирай
8. allly - Цвилине жив ли се бе деденце:) Щото аз пиша от друга планета, където нямам бан по ИП:)))
29.12.2012 20:31
rustam написа:
от твоето гонче е една Мисирка, отговаряща на името angpiskova.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ПП Обещавам да не си трия коментара!!!!?!!?

цитирай
9. elinora - Рустаме, ти може и да не си изтриеш коментара,
29.12.2012 20:32
но каква е гаранцията, че няма да ти го изтрият другите? :)
цитирай
10. allly - Лично познавам Алекс x3:( А го ...
29.12.2012 20:37
Лично познавам Алекс x3:(
А го познавам от съвсем друго място и изобщо нямате правилното мнение за истинския ТОЙ, но тук се държи точно така за съжаление...
цитирай
11. allly - Ти да не си даскалица? Или си мисирката?
29.12.2012 20:47
elinora написа:
но каква е гаранцията, че няма да ти го изтрият другите? :)


Разбирам те:)
цитирай
12. rustam - Ели,
29.12.2012 20:56
така е, права си. Лесно е да раздаваш усмивки, когато лютото чушле не ти е опряно в гъзлето. И, разбира се, още по-лесно е, хем да се хилиш, хем да триеш коментарчета, които не ти изнасят.
цитирай
13. rustam - Лесидренско плашило,
29.12.2012 20:59
ти май цял ден си се курдисала в блога, вещице. Когато почнеш на публикуваш от профилчето " alllyalllyallly", тогава ми се прави на отворена.
цитирай
14. elinora - Рустаме, готова съм да се обзаложа, че мисирковият ти коментар няма да оцелее!
29.12.2012 21:04
Най-вероятно ще се появи Тутурутко шизофреников и ще бъдеш заклеймен и изтрит мигновено :)))
цитирай
15. анонимен - hopfen,
29.12.2012 21:18
моля те настоятелно да не триеш коментарите срещу мен на тези двамата. Никой не може да изложи никого така добре, както го прави той самият:)
Впрочем, няма и какво да им коментирам - те са известни на целия сайт:) Да не говорим, че единият от тях вчера стана за смях на всички:)
цитирай
16. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
29.12.2012 21:19


Hа всички трябва да е ясно, че повечето интриги в Blog.bg тръгват от лицемерките Тит и Елинора. Тези двете настройват останалите чрез лични съобщения. Номерата им са безброй - от лъжата до самогласуването и самокоментирането. Понякога сами си слагат минуси, а отдолу обвиняват за тях някой друг.

Елинора първо плачеше за анонимните, но деактивира постинга - явно е разбрала какъв гаф е направила. После ме нарече "Тутурутко", което е запазена марка на анонимните. Следователно ако някой се е съмнявал, че Елинора пуска вулгарни анонимни коментари, вече има доказателството в нейния блог.

Тит е същата. Много пъти съм получавал анонимни вулгарни обиди, които са почти еднакви с нейни коментари в блога й - естествено, без псувните.

Двете имат навика и себе си да обиждат - колкото да бъдат отчетени коментарите и да излязат по-напред в класациите. После трият. А всъщност няма кой да ги обиди - не защото не са го заслужили, а просто са безинтересни и не привличат вниманието.

Толкова са пропаднали, че интригантстват и срещу свои приятели - за да се самоизтъкнат. Щом дълги години не им е омръзнало да словоблудстват, значи съвсем са изгубили представа за реалността и това няма да се промени. Ако огледате къде коментират, ще се убедите, че им липсва мъжко внимание и се ориентират предимно към такива, които търсят същото. Това обяснява честите им изблици на ревност и завист, когато обръщат внимание на други. Cами се натискат, а после лъжат, че ги преследват.

С удоволствие ще наблюдавам следващите пъти, когато ме споменават, за да привлекат вниманието ми. Tакива ще има и заявката е налице - точно между Коледа и Hова година не спряха да изливат отрова. Kажете, колко мръсен и гаден боклук трябва да си, за да го правиш на тези светли празници?!!? Даже Библията споменаха. Bероятно Господ на това ги е научил - да интригантстват и лъжат. Точно така Дяволът чете Евангелието.

цитирай
17. tutankhamon661 - Айде, чакам някоя самотна баба ...
29.12.2012 21:19


Айде, чакам някоя самотна баба пак да "не ми обърне внимание" ... за последно. Ха-ха!

Луди ли сте, бе? Та нали хората виждат злобата ви. Tова, че не го казват, не променя нищо. Просто вие не знаете как гледат на вас.

Примирете се, няма да ви обърна внимание!

Това е основната движеща сила на простакесите Елинора и Тит - като не им коментираш, направо полудяват и им личи. Затова плюят по всяка харесвана блогърка, ама на лични съобщения. Надяват се, че като я злепоставят, ще обърнат внимание на тях. И пак не се получава, ха-ха! Затова са заобиколени от себеподобни - никому ненужни бабички.

Елинора се хвали, че хвърля "малки интелигентни шутчета", ама в стил "Къч от магарица в пазарджишкото гето". Тит иска да блесне "аристократично", но като няма друг начин, решава да е с необичаен изказ - за нея няма нормалното 'Благодаря за коментара ти", а само смешното /напудрено/ "Благодаря, че посети форума на моя блог". Запазена марка за невежите, които поради липса на собствени мисли, решават да нахвърлят нещо несвързано, ама поне да е изречено по особен начин - уж нестандартно, със собствен стил. Ха-ха! Еее, лудите на стадиона ....!!!

Който иска, нека вярва! Който не иска, пожелавам му по-дълго да го водят за носа - заслужил е. После нека се чуди защо техни общи приятели им обръщат гръб без видима причина. Ммда, невидима е - само на лични съобщения.

цитирай
18. tutankhamon661 - 14. elinora
29.12.2012 21:28
elinora написа:
Най-вероятно ще се появи Тутурутко шизофреников и ще бъдеш заклеймен и изтрит мигновено :)))



Ей, боклук! Мноооу се отваряш, ма! Що не разкажеш за навика си да пишеш обидни съобщения и коментари, а? Или за интригите, които сееш.

Бабичка проста!

Всички виждат мръсотията ти. Оттук нататък и да те имитират анонимните, доказателството кой използва "Тутурутко" е в блога ти. Втора поредна издънка, след като плака за анонимните, които уж не "понасяше и те обиждали".

Последният ти постинг събра 103 посещения за няколко часа, но като се появи Мадърборда, точно в 4 часа сутринта, посещенията скочиха от 103 на 256. Ама ти нямаш нищо общо, нали? Cамо лекичко, да не бие на очи - да не излезе, че правиш всичко онова, за което обвиняваш другите.

Пропаднал отпадък! Всички ще разберат, че с интригите си на лични съобщения настройваш хората и изгони половината блог.

За мен е говорено достатъчно - претръпнал съм. А и не държа да ме смятат за душица. Обаче за теб е мнооооого лошо, защото дълго време се преструваше на "света вода ненапита" и плетеше скришом.




цитирай
19. rustam - angpiskova,
29.12.2012 21:44
Кър - кър - кърррррррр!
цитирай
20. elinora - Призовавам блогера-шизофреник Тутурутко стоников да се вземе в ръце
29.12.2012 21:59
и да се овладее :)
цитирай
21. rustam - Ели,
29.12.2012 22:08
както казва г-жа Мисиркова, Тутурутко е един блогър "без лице", сиреч без достойнство.
цитирай
22. tutankhamon661 - 20. elinora - Призовавам блогера-шизофреник Тутурутко стоников да се вземе в ръце
29.12.2012 22:09
elinora написа:
и да се овладее :)




Нещо друго да пръднеш с ръждясалите си бабешки джуки?

От няколко дни наблюдавам как обикаляш и се подмазваш тук-там. Още много ще плачукаш. И няма нужда да ми благодариш, че вече не е нужно да плюеш анонимно - можеш и от профила си.

Ай ся, чакам следващата ти храчка, с която ще докажеш, че съм те подлудил.

Психо-бабунара!

цитирай
23. tutankhamon661 - 21. rustam
29.12.2012 22:20
rustam написа:
както казва г-жа Мисиркова, Тутурутко е един блогър "без лице", сиреч без достойнство.



Аре всички на Брадъра! Щом Rustam говори за достойнство, значи Шоуто е под пара.

Ама как реже Saadi, нали? С две думи закопава човек, ха-ха!

цитирай
24. анонимен - Добре се справяш с кудкудякането:) Да не снесе е яйце?
29.12.2012 22:39
rustam написа:
Кър - кър - кърррррррр!


Пуснах ти публикация! Други желания да има глупавия ц-Цвилин...ама ти защо кудкудякаш, а не цвилиш ?
цитирай
25. анонимен - Не съм сама споко:)) Покриваме 24 часа присъствие:)) ха ха тъпак!
29.12.2012 22:42
rustam написа:
ти май цял ден си се курдисала в блога, вещице. Когато почнеш на публикуваш от профилчето " alllyalllyallly", тогава ми се прави на отворена.

цитирай
26. анонимен - Даскалице, от къде толкова акъл за такъв умен коментар?
29.12.2012 22:46
20. elinora - Призовавам блогера-шизофреник Тутурутко стоников да се вземе в ръце
21:59
и да се овладее :)

Да не вземаш уроци от другия даскал Цвилин?
Цвилин самотен, Кухинора самотна я се вземете па плюйте колективно, че така сте много смешни:))
цитирай
27. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
29.12.2012 22:54

А на мен ми е чудно следното:

Няколко души ми казаха, че най-големият "грях" на Mikaela19 е близостта й с Rustam, обаче същите хора упорито и необезпокоявано си контактуват с Елинора и Tит, които са също толкова близки с Rustam. Как става тая?!! Защо за тях не е компрометиращо, щом това е егаааати големият грях?!!!!?


цитирай
28. blackpredator - Тцъ, тцъ:((
30.12.2012 00:00
Хипотутаме, що ме забрави бе?:((

Я разкажи на публиката как пиша мръсни думички на блогърките.
И на теб ще ти напиша, като науча по-мръсни...;)))
цитирай
29. tutankhamon661 - 28. blackpredator - Тцъ, тцъ:((
30.12.2012 13:45
blackpredator написа:
Хипотутаме, що ме забрави бе?:((

Я разкажи на публиката как пиша мръсни думички на блогърките.
И на теб ще ти напиша, като науча по-мръсни...;)))



Blackmasturbator, за теб се знае отдавна.
Споко, не се чувствай пренебрегнат - ще се реванширам.

За твое успокоение: такива има много - притесняват блогърките с виртуалната си любов. Страаашна любофффф ..... ха-ха ...

Само да не смениш ориентацията - не бих изтърпял "любовния ти огън".

цитирай
30. hopfen - Каменицата, малък процент
30.12.2012 20:41
sparotok написа:
Много харесвам поговорката - Кучетата си лаят, кервана си върви...

От един несъвършен блогър (който знае, че е такъв и си го признава) - Наздраве!!!

Дано обичаш Каменица:)

от колегите тук знаят защо:)
Но най-много обичам да я пия на мястото, което и даде името си.
Наздраве!
цитирай
31. hopfen - Колега, клонингите не са
30.12.2012 21:05
saportok написа:
Няма клонинг,който да не обича бира поне колкото оригинала си!

по вкуса ми, от оригинала по-хубаво няма!
цитирай
32. hopfen - Нямах никакво намерение
30.12.2012 21:07
angpiskova написа:
винаги трупа популярност на чужд гръб. На свой явно не може:)

по време на празниците да пускам такъв пост, но точно тогава въпросното гонче се активира извънредно много и не успях да се въздържа.
Весели празници!
Наздраве!
цитирай
33. hopfen - Колега, ако нямаш нищо напротив
30.12.2012 21:16
rustam написа:
от твоето гонче е една Мисирка, отговаряща на името angpiskova.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ПП Обещавам да не си трия коментара!!!!?!!?


пусни ми отново първия си коментар, който беше по темата, ако желаеш разбира се.
Не знам, на какво се дължи(а и не искам да знам) пословичната ти неприязън към дамите в блога. Хвърли пепел на всичко, каквото било, било, идва Нова година опитай се да почнеш на чисто.
цитирай
34. hopfen - Да за съжаление
30.12.2012 21:20
allly написа:
Лично познавам Алекс x3:(
А го познавам от съвсем друго място и изобщо нямате правилното мнение за истинския ТОЙ, но тук се държи точно така за съжаление...

ако наистина е така, но знае ли човек къде е истинското му Аз, дали не се проявява когато е в анонимност:)
цитирай
35. hopfen - В блога си никога не трия
30.12.2012 21:24
angpiskova написа:
моля те настоятелно да не триеш коментарите срещу мен на тези двамата. Никой не може да изложи никого така добре, както го прави той самият:)
Впрочем, няма и какво да им коментирам - те са известни на целия сайт:) Да не говорим, че единият от тях вчера стана за смях на всички:)


коментари, само тези, които са крайни(цинични, арогантни, прекомерно злобни) ги връщам на автора на лични - за преработка и изчистване на някои детайли. Тук в случая ще ви изпълня желанието Ви:)
цитирай
36. hopfen - До всички останали колеги, да не ви остави човек насаме
30.12.2012 21:26
в собствената си механа(блог) ами , че то вие ще се избиете един друг, потрошили сте всичко, здрава маса и стол не е останал, за новите ми гости:)
някои от вас срещам за първи път, и не искам да съм в течение на личните ви спорове. Следващия път ще му ударим по едно две питиета на спокойствие и сладка приказка. Хайде да посрещнем Новата година на чисто, и да оставим всичко лошо зад гърба си.
Желая на всички Вас, посетили блога ми, здраве и успехи през Новата 2013 година!
Наздраве!
цитирай
37. nicodima - И аз да се включа накрая -
31.12.2012 11:22
тройният Алекс не ми се коментира - просто защото не говоря лично с него, а го правя като клюка, някъде встрани.
На него лично мога да заявя, че той е от многото хора, не зачитащи чуждите мнения и като такъв - не е уникален. В България си уникален, когато умееш да слушаш какво говорят другите и да им опонираш с добър тон и аргументи, без ожесточение и обиди. Много хора съм игнорирала заради всезнайковщина, парадиране с дипломи и образование, а насреща - повърхностност и типично Ганьовско поведение. Не са един или двама в блога, дори понякога образуват един общ хор, който поразява с лековерие и дори е в услуга на някои сили.
На тебе пожелавам успешна и здрава Нова Година!
Наздраве : )!
цитирай
38. cefules - Обръща се също на името Шпендел. ...
31.12.2012 13:39
Обръща се също на името Шпендел. Като любител на кучетата мога да кажа, че това е възпитано от инструктор - садист. Най-вероятно, на времето от войник на срочна служба, доста малтретиран от офицери и стари "кучета".
цитирай
39. hopfen - Точна ти е пеценката, nicodima, за това гонче
03.01.2013 22:14
nicodima написа:
тройният Алекс не ми се коментира - просто защото не говоря лично с него, а го правя като клюка, някъде встрани.
На него лично мога да заявя, че той е от многото хора, не зачитащи чуждите мнения и като такъв - не е уникален. В България си уникален, когато умееш да слушаш какво говорят другите и да им опонираш с добър тон и аргументи, без ожесточение и обиди. Много хора съм игнорирала заради всезнайковщина, парадиране с дипломи и образование, а насреща - повърхностност и типично Ганьовско поведение. Не са един или двама в блога, дори понякога образуват един общ хор, който поразява с лековерие и дори е в услуга на някои сили.
На тебе пожелавам успешна и здрава Нова Година!
Наздраве : )!

ама то няма мира, за това давам наградата на този който си го задържи:)
Здрава, успешна и мирна да е за теб 2013година!
За твое здраве:
Наздраве!
цитирай
40. hopfen - :)
03.01.2013 22:18
cefules написа:
Обръща се също на името Шпендел. Като любител на кучетата мога да кажа, че това е възпитано от инструктор - садист. Най-вероятно, на времето от войник на срочна служба, доста малтретиран от офицери и стари "кучета".

доста добър анализ:)
За много години, Стефане!
Наздраве!
цитирай
41. miuenski - ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ! КАКВО ПАРТИ СЪМ ...
04.01.2013 12:00
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ!

КАКВО ПАРТИ СЪМ ИЗПУСНАЛ!!!

ВЕСЕЛБА НА ЕНТА СТЕПЕН СЕ Е ВИХРИЛА ТУК... ДАЛИ НЕ Е ОСТАНАЛА НЯКОЯ НЕДОИЗПИТА БУТИЛЧИЦА ДА СИ КАЖЕМ ЕДНО

НАЗДРАВЕ!
цитирай
42. hopfen - Винаги има НЗ
04.01.2013 19:28
miuenski написа:
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ!

КАКВО ПАРТИ СЪМ ИЗПУСНАЛ!!!

ВЕСЕЛБА НА ЕНТА СТЕПЕН СЕ Е ВИХРИЛА ТУК... ДАЛИ НЕ Е ОСТАНАЛА НЯКОЯ НЕДОИЗПИТА БУТИЛЧИЦА ДА СИ КАЖЕМ ЕДНО

НАЗДРАВЕ!

и то от най-доброто, за най-доброто:
Наздраве!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: hopfen
Категория: Хоби
Прочетен: 620920
Постинги: 94
Коментари: 1551
Гласове: 6801
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930